lauantai 11. helmikuuta 2012

Loma

Servus!

Se on Itävallan kieltä ja tarkoittaa "moi". Harjoittelen tässä vähän, koska saatan joutua käyttämään tuota tervehdystä ensi viikolla. Parin tunnin päästä hyppään etelänjunaan. Hiihtolomasta Itävallan Seefeldissä on siis tulossa totta, ja tänään illalla seitsemän tunnin matkaamisen jälkeen junasta noustaan vuorten keskellä! Matkaseurana parhaat tyypit eli Silvia, Tiina, Mylene, Sofie, Rebekka ja Iina.


Sauna järven rannalla
Oikeastaan olen ollut lomalla jo reilun viikon, mutta näyttää siltä että tarvitsen lomaa tästä lomasta. Meno on ollut nimittäin sen verran vauhdikasta.
Lukukauden lopuksi tein yhden sosiologian tentin saksaksi, ja läpäisin sen kohtuullisella arvosanalla! Tuli siihen kyllä luettuakin.
Nyt lomalla olen juhlinut kissana suurissa karnevaalibileissä, leiponut runebergin torttuja vaalivalvojaisiin ja korvapuusteja läksiäispartyihin, käynyt rikkomassa saksalaisia saunasääntöjä Iinan ja Tiinan kanssa, ihastellut talvista kaupunkia sekä hyvästellyt maailman parhaita erasmusystäviä (Isabelle, Johanna, Dori ja Katia, nähdään pian!) Eikö kuulostakin hirveän raskaalta?

Auringonlaskun hetki Cospuder-järven rannalla. Jäätä riittää, pakkasta on täälläkin ollut alimmillaan -20.
Nyt jatkan pakkaamista (mukaan aurinkolasit, hiihtokamppeet ja seurapelejä) ja eväsleipien tekoa. Kuulumisia Alppimaasta on luvassa sitten ensi  viikon sunnuntaina. Hyviä hiihtokelejä sinne Suomeenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti